Maskinverkstad Wingmet Oy

Bästa kund,

vi skulle vilja börja samarbeta med Er genom att leverera transportskruv till Er. Vi har över 25 års erfarenhet av skruvtransportör. När det handlar om skruvar Ni bara säger vad ni vill och vi tar hand om det.

För det mesta tillverkar vi skruvar enligt Era ritningar. Vi gör vårt bästa att leverera hög kvalitet i enlighet med överenskommen tidtabell. Vi kan också reparera Era gamla trasiga skruvar och leverera reservdelar.

Vår verksamhet fyller ISO 9001 Kvalitetsstandard. De mest använda material är SS 355, AISI 2333, AISI 2343, Duplex och slitstark järn.

Den största skruven som vi levererat är till Metso Paper och den väger 49 ton. Skruven med största diameter ø1600 mm (Arkimedes skruv pump) tillverkade vi till Metso också. Skruv diameter varierar från ø200 mm till ø1600 mm och längden från 1 m till 15 m.

Skruvar målas eller syrabehandlas och axlar rostskyddsbehandlas och skyddas med plaströr. Skruvar kan också utrustas med transport konstruktioner.

Vi har tillverkat hundratals skruvar och årligen levererar vi cirka 50 stycken. Våra kunder är från små bolag till stora internationella företag.

Om Ni vill veta mer om transportskruvar eller infordra anbud kunde Ni ringa eller mejla till oss.

Med vänlig hälsning,


Petri Wingström
CEO, Maskinverkstad Wingmet Oy
Riuttantie 14, 29630 Pomarkku, FINLAND
mobil. +358 400 862340
e-post: petri.wingstrom@wingmet.fi